El sexe provoca amnèsia

Benvinguts al món de les notícies absurdes. Observeu el que diu el diari ARA: “D’acord amb un estudi publicat recentment en una revista mèdica nord-americana, practicar sexe pot esborrar-nos temporalment la memòria. Aquesta recerca, que s’està portant a terme amb casos reals als EUA, presenta l’exemple d’una dona que va arribar a un hospital en blanc perquè acabava de mantenir unes relacions sexuals molt satisfactòries i no podia recordar res sobre les seves últimes 24 hores, segons informa The Journal of Emergency Medicine”.

Si la notícia fos veritat, ara mateix Nacho Vidal i Rocco Sifredi estarien en qualsevol residència mirant una forquilla mentre intenten recordar la seva funció. Diuen a la revista que l’esforç físic que es realitza durant un coit pot provocar una mena d’amnèsia temporal. És a dir, et converteixes en una Blackberry del sexe salvatge. No pots trucar, ni enviar mails, ni missatges SMS perquè estàs bloquejat després d’haver donat pel sac a mig planeta.

Ho sento però aquesta notícia del sexe i l’amnèsia no me la crec. Això sona a la típica excusa provocada per l’efecte crispeta. Ah, que no sabeu en què consisteix l’efecte crispeta? La definició la podeu trobar al Diccionario de la Real Academia Española de la Lengua. Efecto palomita: dícese de la acción que consiste en saltar de la cama después del coito, con la misma velocidad que una palomita, mientras se busca la ropa y se asegura a la amante que no estás preparado para relaciones largas.

Els diaris i les televisions de tant en tant ens obsequien amb aquestes notícies. Recordo amb un cert afecte la lectura quan era petit de la revista Reader’s Digest. Allà podies trobar aquest subgènere del periodisme i, amb la ingenuïtat d’aquella època, passar una bona estona. Però ara, el llindar de les notícies paranormals cada vegada està més baix i la nostra capacitat per a la sorpresa es difumina en l’allau d’informació que ens bombardeja cada dia.

Tot i així, els titulars ens segueixen obsequiant amb el més pur surrealisme. Tant, que si Dalí ressuscités, tornaria a signar el manifest surrealista i el que calgués. Vols exemples?

 • La Duquessa d’Alba es casa als 86 anys.
 • Mourinho afirma que ficar-li el dit a l’ull a Tito Vilanova va ser “un acte natural”.
 • Rajoy promet que no només governarà pels votants del PP.

Ah, que aquests titulars són de veritat? Doncs faré una petita recerca per internet amb la intenció de trobar notícies absurdes:

 • Bob Esponja fa de mediador en la Puerta del Sol durant una baralla entre Minnie Mouse i Dora la exploradora.
 • Perfum en pastilles. Et prens una i la teva suor farà bona olor.
 • Polèmica: un sol donant d’esperma va tenir 150 fills.
 • Detingut a Colòmbia un mag que va deixar en estat de shock a trenta estudiants després d’hipnotitzar-los.
 • Tres nois dominicans han desenvolupat glàndules mamàries completes.
 • Suspenen una boda a Indonesia al descobrir-se que el nuvi és una dona.
 • Kiko Rivera confessa haver mantingut relacions sexuals amb transexuals.

 •  

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
12 comments on “El sexe provoca amnèsia
 1. yeagov ha dit:

  Aquestes notícies jo les catalogo de notícies freaks. Recordo quan vaig escriure sobre un voltor arrestat a l’Aràbia Saudita acusat de ser un espia d’Israel.

 2. Oriol López ha dit:

  Pot ser que el sexe hagi arribar a provocar amnèsia en algun cas, no dic que no, tot i que m’és molt difícil de creure; malgrat això, n’assumeixo el risc.

 3. yeagov ha dit:

  Segurament deu ser en aquells casos en què degut a que no es pot regar el cervell i la titola a la vegada per necessitats físiològiques envia tot el rec a la titola deixant el cervell sense rec sanguini, d’aquí podria venir l’amnèsia.

  • Álex Ribes ha dit:

   Ja,ja,ja… alguna neurona també s’escapa de tant en tant a la titola. Per cert, el voltor era del Mosad?

   • yeagov ha dit:

    Havia estat anellat per alumnes i professors de la Universitat de Tel Aviv. Aquestes anelles porten un número i el nom de la institució responsable de l’anellament. Els que van capturar el voltor van veure que a l’anella posava Tel Aviv i ja van pensar que tenien al Mortadel·lo del Mossad.

 4. Maria Boix ha dit:

  Molt bo l’article! Per cert nois, l’amnèsica era una dona. M’inclino a pensar que era amnèsia provocada, no li deuria interessar recordar, a saber què va passar… Si l’amnèsia és verídica que publiqui el nom de l’home, perquè deu ser una màquina…!

 5. yeagov ha dit:

  Si no s’en recorda aquesta dona de les últimes 24 hores com és que recorda que ha tingut sexe i que en va gaudir?.

 6. Jordi Estrada ha dit:

  A per això els polítics no recorden les promeses electorals, FOLLAN MASSA.

  • yeagov ha dit:

   Ja vol dir que Aznar amb aquella cara sap que és follar?. Només de pensar-ho és una imatge molt desagradable.

 7. Jordi Estrada ha dit:

  Aixo es tindria que preguntar a la BOTELLA si alguna vegada en els ultims anys a tingut botellon

 8. M. Dolors ha dit:

  Estic amb la Maria Boix. Que ens digui el nom d’aquest senyor. O potser és que la xicota era la priimera vegada que tenia unes “excel·lents” relacions i realment va arribar a un èxtasi místic que la va fer transtornar del tot momentàniament.
  Caldria saber-ne l’edat, també.
  O potser la notícia surt d’alguna d’aquestes congregacions religioses que espanten el personal perquè es mantinguin “castos”.
  Sigui el que sigui he trobat molt divertida la notícia.

 9. Antonio ha dit:

  A mi me parece que es al revés. No tener sexo hace qu ese pierda la memoria. Cuántas veces hemos oido decir: “ya no me acuerdo de cuándo fue la última vez” :-D

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: