Ens fem unes ratlletes de torró?

M’ha impactat una notícia publicada al diari ARA. Segons assegura el redactor, la Guàrdia Civil de l’aeroport del Prat va detenir a dues dones per dur amagada cocaïna, ni més ni menys, que en una barra de torró. Ja sé que a vegades els dinars familiars de Nadal poden ser una mica pesats, però el torró de cocaïna potser és una mica bèstia. Amb aquesta nova modalitat no sé si s’acabarà abans el torró de xocolata o la varietat maradoniana. L’únic que puc apostar-me és que el torró d’Alacant continuarà gairebé sense ser tastat. Això sí, ja m’imagino la cara del iaio, assegut al seu sofà d’orelles i amb les pupil·les més dilatades que un dibuix manga. Vol un altre trosset? , – li dirà la seva filla -. I ell respondrà: ssíííí.

Aquesta història ha provocat la meva curiositat i he realitzat una petita recerca per internet amb la intenció de documentar-me sobre les formes més divertides d’amagar la droga perquè no la detecti la policia. He seleccionat tres mètodes que m’han semblat molt imaginatius .No sé si són veritat, perquè mai et pots fiar d’aquesta mena de llegendes urbanes. En tot cas, i tal com assegura un paio de l’APM: si fos veritat, seria el record Guiness.

Calamar gegant.

La policia fiscal de Perú va trobar l’any 2004 diversos kilograms de cocaïna dins d’un calamar gegant congelat. Déu n’hi do quin bocata de calamars s’hauria pogut fer! Podries aguantar tres festes raves seguides i després empalmar el dilluns per anar a treballar.

Nans de jardí.

Linda Martin va ser arrestada a l’aeroport d’Auckland perquè portava tres quilos de cocaïna en nans de jardí. Una vegada vaig llegir que en el conte de Blancaneus, els set nans representen els diferents estats a què et pot sotmetre la droga: mut, endormiscat, de mala llet… Com he pogut lligar aquests dos conceptes? No ho sé. Imaginació malaltissa, potser.

Aigua beneïda.

L’any 2008, un home va ser detingut a prop de les cataractes del Niàgara quan intentava introduir droga als Estats Units. L’home va dir que tan sols portava objectes religiosos i aigua beneïda. El laboratori va confirmar que les ampolles s’havien omplert amb ketamina. Una vegada vaig veure una missa Gospel a Nova York i, he de dir, que l’èxtasi que vivia aquella gent no era normal. Ara començo a lligar realment els conceptes… o no.

Àlex Ribes 

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “Ens fem unes ratlletes de torró?
 1. yeagov ha dit:

  El Nadal ja no és el que era. La gent ja no es conforma amb agafar una trompa com un piano per ressistir les llargues vetllades de Nadal, ara necessiten drogar-se. Que serà després els galets d’heroina, els canelons de Sant Esteve amb marihuana?.

 2. Maria Boix ha dit:

  Sort que la meva família no consumeix drogues, si no, aquest any no menjaria torrons. Si només prenent aigua ja em pregunten què m’he pres, imagina’t amb drogues! Per cert, a mi el d’Alacant és el que més m’agrada. A la meva família el Nadal és com sempre, res no ha canviat, només la gent que ja no hi és i la nouvinguda i sense trompa. Em sembla una sol.lució molt perillosa, aquest torró cau en mans d’una criatura i acaba a urgències. Cada cop està tot més descontrolat. Un consell, vigileu el menjar i el beure segons on aneu.

 3. Tomàs ha dit:

  Bona notícia. La imaginació al poder.

  Realment el negoci de poder passar un carregament de coca és tant gran que hi ha gent disposada a tot per tal de provar sort i arreglar-se la vida.

  He vist també notícies en que intentaven passar la droga dins de mobles, verges…

  Dels que has seleccionat, sense cap mena de dubte, el de l’aigua beneïda és el meu preferit.

  Aquest negoci de vegades és de grans cartels i poderoses màfies, però de vegades també és la imperícia d’uns pobres desgraciats.

 4. Oriol López ha dit:

  Seria cocaïna de debò o seria que van variar la recepta del torró posant-li una mica de sucre de llustre (glacé)?

 5. yeagov ha dit:

  Recordo que al port de Barcelona van trobar un contenidor ple de banyeres, vàters, etc. que estaven fets amb droga.

  Maria, quanta raó tens amb l’aigua, no recomano que agafeu una gota i la mireu pel microscopi, potser no en tornarieu a beure mai més aigua.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: