“Before Sunset “

Projeccions, d'Amadeu Vidal i BonafontDe cua d’ull, t’he vist al passadís de la biblioteca. Furtiva, recolzada en un prestatge, amb la poca llum natural que encara entrava de fora, llegies la pàgina mig en blanc del poema que escric. En adonar-me’n, em paralitzaven el dubte i el rubor, la por de no agradar-te. Tu ho aprofitaves per atrapar-me abans del final, seduint-me, desafiadora potser sense saber-ho, des del futur incert d’aquests versos que jo encara no coneixia.

Amadeu Vidal i Bonafont

El poema anterior, “Before Sunset”, d’Amadeu Vidal i Bonafont, pertany a Projeccions (2010), un recull de poemes en prosa d’Amadeu Vidal que porten títol de pel·lícula. Projeccions, amb el títol provisional “Déjà vu”, va obtenir el Premi Grandalla de Poesia 2009 del Principat d’Andorra.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: