Oh, le, le. Oh, la, la. Ser de dretes és el pitjor que hi ha

Finalment arriba la prova empírica d’allò que tots sospitàvem. Sinó, llegiu la informació del diari ARA:

Les persones de dretes tendeixen a ser menys intel·ligents que les d’esquerres, i les persones amb menys intel·ligència durant la infància tendeixen a créixer amb opinions racistes i homòfobes, segons un nou estudi del qual es fa ressò el ‘Daily mail’.

Els polítics conservadors funcionen gairebé com una “porta d’entrada” als prejudicis en contra dels altres, diuen els acadèmics canadencs que l’han realitzat.

En el document, s’analitzen grans estudis realitzats al Regne Unit que comparen la intel·ligència infantil amb els punts de vista polítics en l’edat. Han utilitzat una mostra de 15.000 persones.

Els autors afirmen que les persones amb baixa intel·ligència acostumen a tenir unes tendències polítiques properes a la dreta, ja que això els fa sentir segurs”.

Sí, senyors i senyores d’Intereconomía, ABC, La Razón i El Mundo. Senyors i senyores nostàlgiques que poseu la bandera del pollastre per tot arreu. Senyors i senyores que feu de l’amnèsia l’instrument perfecte per no demanar perdó: sou més curts que Forrest Gump després d’haver-se fumat un cigarret adulterat. Ja ho podem dir ben alt! Vosaltres: racistes, homòfobs, fatxes de totes les mides i edats: sou els tontets de la classe!

Però la gran qüestió és: calia aquest estudi? Era necessari per saber que Aznar no és precisament un geni contemporani? Necessitàvem que ens ho diguessin uns científics després de contemplar l’exèrcit de freaks amb caspa que vomiten bilis des dels platós de la branca audiovisual de la Falange? La resposta és no. El problema és que segueixen fent de les seves: enganyant a tothom dient que es crearà ocupació afavorint l’acomiadament, enrocant-se en contra de la diversitat, perseguint la diferència i fent del pensament únic la coartada d’una més que manifesta incapacitat per dialogar amb la complexitat. 11.000.000 milions de vots? Ningú va dir que fossin pocs.

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Oh, le, le. Oh, la, la. Ser de dretes és el pitjor que hi ha
  1. Oriol López ha dit:

    La curtesa de mires, certament, està renyida amb la intel·ligència.

  2. Albert ha dit:

    Home, estic d’acord amb l’estudi, plenament :), però els exemples de dretans i feixistes curts de mires també existeixen a Catalunya. Pujol i Duran i Lleida, potser varen fer de voluntaris per l’estudi.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: