Llocs web frikys

Suposo que tots estarem d’acord si dic que en el món real existeixen persones estranyes, d’aquelles que saps que tenen algun tipus de problema però que et mostres incapaç de saber quin és. Doncs el món virtual d’internet tampoc és immune a l’acció del que familiarment s’anomenen frikys. I és que ells i elles també creen llocs web. Us porto alguns dels llocs web més estranys que he trobat a la xarxa. Si coneixes algun altre estaria bé que fessis servir l’espai de comentaris per aportar el teu gra de sorra en aquest univers tan absurd en el què vivim.

El primer lloc web pertany a un paio disfuncional. Aquest individu és fan d’en Peter Pan. Això no hauria de representar un problema però, sigueu sincers: us agradaria passar un cap de setmana amb ell?

http://www.pixyland.org/peterpan/

Un altre lloc web curiós és el que us proposo a continuació. Heu sentit alguna vegada l’expressió “m’ha robat el cor?”. Si és així potser és el que veureu en el següent enllaç… no apte per a persones amb problemes cardíacs.

http://www.specialdefects.com/v2/?heart

Estic segur que, com a mi, tampoc us agraden aquells llocs web que sembla que no acabin mai. Fas llarguíssims scrolls i mai arribes al final. Doncs no és res comparat amb la pàgina web més llarga del món.

http://worlds-highest-website.com/es/#pos1

Si alguna vegada a la feina, t’han retallat el sou, estàs fins els pebrots de que t’explotin i vols relaxar-te quan el teu cap s’ha anat a esmorzar, pots provar de jugar amb el lloc web que et proposo. Es tracta de fer un cor amb cavalls. Tan inútil com divertit. Fes un click a sobre dels animalons i apuja el volum dels altaveus.

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf

I, per acabar aquest primer lliurament, el lloc web més friky que he trobat. En ell pots escriure a sobre de l’esquena d’una mena d’home catifa. El millor de tot és que després pots enviar el resultat per correu electrònic. Es busquen valents que enviïn missatges d’amor a la seva parella fent servir aquest sistema.

http://hairy-mail.com/

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Llocs web frikys
  1. Oriol López ha dit:

    Una bona tria de webs “singulars”.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: