Objectes estranys a l’interior del cos

En el cos humà hi podem trobar uns 206 ossos, teixit muscular, teixit adipós, pell, fluids, òrgans, vísceres, un sistema nerviós, un sistema circulatori, cabell, ungles i un conjunt d’altres minúcies més o menys útils i curioses que no esmentem.

És tot? Doncs si, tot això ordenat de la manera adient és suficient per construir un cos funcional tal i com el coneixem.

Un anell de compromís és un mal tràngol per algunes persones

Si això és el més normal, el que hi hagi persones que en l’interior del seu cos “guarden” altres coses, serà extraordinari.

Va més enllà d'allò de "et tallaré la llengua sinó calles"

Sigui per descuit, per accident, investigant o buscant plaer, hi ha persones a les quals els hi passen coses curioses i acaben amb objectes diversos dins del seu cos, tal com veiem en el petit recull de radiografies que mostren alguna d’aquestes curiositats.

Un bon amagatall per un geyperman. Difícil de trobar

És aquest un post parc en paraules, és més de mostrar i de mirar, que no pas de llegir.

Si tens les mans ocupades doncs..., és una alternativa

Malgrat jo hagi escrit poc, si que us demano la vostra opinió o si voleu explicar algun cas curiós que hagueu conegut.

Així és més difícil que et robin el mòbil

Tomàs Ramos

 

Quant a

Andròmina semiorgànica arribada de l'espai exterior per conèixer-vos millor. Interessat en tot. He d'omplir la meva base de dades.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “Objectes estranys a l’interior del cos
 1. yeagov ha dit:

  De vegades hi ha alguna notícia que parla de gent que s’ha introduit el mòbil pel cul, als que els han trobat instrumental quirúrgic oblidat un munt d’anys abans, però una ampolla deu fer molt de mal.
  Els mòbils tenen la funció de vibració tot i que el seu ús com a joguina sexual no està aconsellat pels fabricants.

  • Tomàs ha dit:

   Això d’objectes quirúrgics és més habitual del que pensem. De fet els apòsits que s’utilitzen es conten per poder comprovar després que s’hagin recuperats tots. Així i tot, de vegades hi ha oblits o accidents.

   Pel que fa als mòbils, doncs no està aconsellat, però tampoc (crec) que estigui expressament desaconsellat en les instruccions (t’ho imagines?).

   L’ampolla té l’avantatge de la forma.

 2. Oriol López ha dit:

  Unes imatges que fan feredat. Vull pensar que es tracta de trucatges fotogràfics.

  • Tomàs ha dit:

   Doncs em temo que no ho són. El cert és que sigui de manera intencionada o accidental, hi ha força casos com aquest i d’altres (claus, llanternes, espelmes…).

 3. Maria Boix ha dit:

  Hi ha gent per a tot. A mi, fa més de 20 anys em varen arribar històries molt fortes. Una dona que va arribar a l’hospital amb un dòberman sota les faldilles i ja us podeu imaginar què havia passat. Un home que s’havia introduït una bombeta (ja intuÏu per on). Un altre amb una pastilla de sabó, segons ell havia relliscat a la dutxa, però embolicada? Una dona que s’havia introduït una ampolla i, en intentar treure-la, va fer ventosa i s’ho va arrencar tot, De gent que després d’una operació l’han hagut de tornar a obrir, ni us ho explico.

 4. Tomàs ha dit:

  Si, tots hem sentit històries, unes seran reals i d’altres seran llegendes urbanes. En el meu bloc particular, una infermera de Bellvitge ha deixat un comentari molt interessant. Bàsicament ve a dir que malgrat corren històries i fotos falses, ella ha vist casos i alguns que feien por.

  De les històries que expliques, quasi em quedo amb la del sabó, perquè les altres són pitjors encara.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: