E-mail de José María Aznar

Dear Mrs. Bhalla:

Ai have read yor letter and ai am not very glad. Pero nada, nada glad. Why you laugh at me? Ai am the king of de world! Cant’t yu si dat? Ai was the president of Spain, the gratest countri in de world, joder! And, de most importan zing: ai am a friend of Bush. Eh? Are you acojonating, a que sí?

Ai can’t stand this sample of cachondation. What’s that? Ai demand yor explanaition immediately or ai call to my friend, Condolezza and she bombardei yu right now. Eh, would yu like it?

In yor letters yu say ai am an extremist. An extremist? Are you joking? Ai am a man of pis. Well, not pis like when yu go to the toilet. Do yu know what ai mean? Ja,ja,ja. Pis like the contrary of war. Ai want the pis for everybody, well except for the reds, the nacionalists, the gays, the antitaurins, the Barça’s players, ZP… Oh, ZP what a devil!

And in yor mails you say, but in a cachondation way, that you like muy hair. It’s real! It’s my hair! I bet my moustache that your husband is like a ball of billar. Ja,ja,ja. But du you know what ai say: go away Mrs Bhalla , go away!!! You have a ball bat ai have a Bottle an shis very important. Go away, coñation!!!

Signed,

Mr. Aznar (Ansar in de United States)

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “E-mail de José María Aznar
 1. edubeltranedu ha dit:

  Pis for everybody !!! Pis an lof, pis an lof!!!!

 2. josep112 ha dit:

  Senquiuberimatx Àlex. As olweis, yu ar de ostia (reconec que aquesta darrera paraula no deu ser del tot acadèmica. El problema és que jo no m’expresso tan bé en anglès com Mr. Pis)

 3. yeagov ha dit:

  Tampc era necesari que una agència d’intel·ligència ens digui que Ansar és un ultra, ja ho sabíem, de fet no és que Ansar sigui un ultra és que s’ha convertit, és una tesi personal, en Ansaramus, profeta apocalíptic. D’aquí a uns anys a la llista de profetes com Sant Malaquies i Nostradamus haurem d’afegir a l’Ansar.

 4. Maria Boix ha dit:

  Àlex, yu ar de milk! Genial! Yeagov, nosaltres ja ho sabem, però és important que els de fora se n’adonin i, si ho diu una agència d’intel·ligència, millor. Em fan tanta pena aquests malparits! Pis for evribodi! Ostres, com costa escriure així l’anglès!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: