Tècniques per multiplicar-se per zero (I)

Encetem una nova secció titulada “Tècniques per multiplicar-se per zero”. Estic segur que moltes vegades has desitjat que s’obrís un forat al terra a fi de desaparèixer d’un lloc. És quan temps i espai conflueixen en un moment cruel de la nostra vida.

Ara imagina’t que el teu cap t’ha demanat que facis unes fotocòpies. Imagina’t que treballes al canal de televisió WUFT. Imagina’t que t’adones que ets darrera de la presentadora que, a més a més, està en directe. Imagina’t que et quedes bloquejat com un d’aquells conills que es creuen davant dels cotxes durant la nit. Imagina’t que, en paraules del Bart Simpson, vols multiplicar-te per zero. És aleshores quan fas servir la primera tècnica: la tècnica de l’ascensor.

Àlex 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Tècniques per multiplicar-se per zero (I)
  1. Oriol López ha dit:

    Molt bona aquesta tècnica de desaparició!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: