El teu ordinador, també pel català

El catalanitzadorEl teu ordinador té el sistema operatiu Windows o Mac i no té els menús en català? Quan navegues per la xarxa, la llengua preferent amb la que s’identifica el teu ordinador no és el català? Si et trobes en aquesta situació i vols posar-hi remei, ara ho tens molt fàcil amb el Catalanitzador de Softcatalà, una eina gratuïta de Softcatalà que permet resoldre-ho d’una forma fàcil i ràpida.

El Catalanitzador estableix l’idioma català com a idioma del sistema, de navegació i dels menús de les principals aplicacions. No cal dir la importància que té a nivell estadístic quan naveguem per la xarxa tenir l’ordinador configurat en català de cara a que cada cop més i més proveïdors subministrin versions en català de les seves webs i dels seus productes.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
6 comments on “El teu ordinador, també pel català
  1. […] El teu PC, també pel català « Des de la Mediterrània, bloc col·lectiu […]

  2. francesccat4 ha dit:

    Gràcies, Oriol ! És una manera efectiva de treballar per la llengua pròpia.

  3. Un ganxó ha dit:

    En canvi a mi m’està ocasionant molts problemes. Com que no sóc massa expert en informàtica, ara hauré d’esperar que em vingui l’informàtic i una de dues, o se m’arreglen els problemes o que em desinstal·li aquest soft.

  4. Un ganxó ha dit:

    Oriol, Òndia moltes mercès pel teu ajut. Ho faré així. Ja et tindré al corrent

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: