Rescue me

M’encanta l’olor de rescat pel matí. Fa olor a VICTÒRIA. Especialment si llegeixes la premsa de la caverna mediàtica. Ei, no us sentiu diferents avui? Estem rescatats! Els nostres amics europeus ens estimen molt i ens han rescatat! I jo que creia que només ens volien per la sangria.

Tot i així, hi ha una cosa que em té preocupat. Quan domicilies la nòmina en un banc moltes vegades t’obsequien amb un lot de ganivets o una tovallola de platja. No em puc creure que Luis de Guindos hagi pactat aquests 100.000 milions d’euros i no hagi demanat un trist lot de ganivets a canvi. Ah, ja! A sobre que ens donen pasta demanem un obsequi? És clar, això no és cap donatiu. Això es tornarà. I no nosaltres, sinó els nostres fills, nets, els fills dels nets i els nets dels nets. Podem dir que ja ha començat la generació rescat. Quan els aliats van guanyar la segona guerra mundial es van oblidar d’Espanya i després el pla Marshall mai va arribar. Ara, som els rescatats. Pertanyem a la generació que ha vist com acabava una peli molt dolenta que es deia “España va bien” i com, un cop finiquitada la ficció, havíem de tornar al punt de partida. Game over. Insert coin i a començar. Per aquest motiu… què menys que demanar un lot de ganivets japonesos (dels bons) o una tovallola del Bob Esponja. Ens ho mereixem! Però abans escoltem tot un clàssic que proposo com a nou himne d’Espanya. Al menys té lletra.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Rescue me
  1. Oriol López ha dit:

    Aquest rescat em recorda el cavall de Troia. També era un “regal”…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: