David Cameron és Mister Amnèsia

Llegit al diari ARA:

El primer ministre britànic, David Cameron, es va descuidar la seva filla de vuit anys en un pub en una confusió amb la seva dona, Samantha, en el moment de tornar a casa després d’un dinar familiar, segons revela avui el diari ‘The Sun’.

L’incident va passar fa uns mesos al pub Plough Inn, de la ciutat de Cadsden, a Buckinghamshire, prop de Chequers, la residència campestre del primer ministre als afores de Londres, ha admès avui la residència oficial de Downing Street.

Nancy havia anat al lavabo mentre els seus pares, suposadament, es posaven d’acord. Cameron i la seva dona es van adonar de l’absència de la seva filla en arribar a casa. Alarmat, el primer ministre britànic va trucar immediatament per telèfon al pub, on li van dir que Nancy era amb els cambrers.

El primer ministre i la seva dona havien anat a dinar amb els seus fills Arthur, de sis anys, Florence, de 22 mesos, i Nancy, i dues famílies més un diumenge al migdia. Segons el diari britànic, Cameron va marxar del pub en un cotxe amb els seus guardaespatlles pensant que Nancy era amb la seva mare, mentre Samantha, que anava en un altre cotxe, pensava que la seva filla era amb ell.

Després de l’ensurt inicial, el primer ministre va tornar immediatament a recollir la petita.

Ja sé que potser penseu que a l’article hi ha una errata però sento desil·lusionar-vos. No, no era Mister Bean. Era el David Cameron. Mister Amnèsia a partir d’ara.

Quan vam veure “Solo en casa” vam pensar que allò era impossible. Doncs, mira. Ja tenim un remake britànic: “Sola en el pub”. Tot plegat és ben curiós. Com et pots oblidar a una filla de vuit anys? Que t’oblidis a la sogra és un mecanisme de supervivència… però a la filla?

En tot cas, espero que ja que no es coordina molt bé amb la seva dona, el primer ministre es coordini millor amb el seu govern. Bé, potser això es pot convertir en una virtut. Penseu en la possibilitat de que algun dia el David Cameron es reuneixi amb el Rajoy en un indret molt i molt apartat del món i s’oblidi d’ell. Algú sap on es pot consultar l’agenda d’aquests dos paios? I una segona pregunta: algú sap com deixar sense cobertura el mòbil de Rajoy? 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “David Cameron és Mister Amnèsia
  1. Oriol López ha dit:

    Tenir una pares tan atrafegats i amb tantes coses al cap, veig que no és cap xollo.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: