L’eròtica d’una canonada

Llegit a El Periódico:

Els bombers han evitat l’amputació del penis d’un home que havia quedat atrapat en un tros de canonada cilíndrica on prèviament l’havia introduït, després de ser requerits pels metges d’un hospital a Granada davant la impossibilitat d’extreure’l.

Els fets van passar dilluns a la matinada, quan al servei d’urgències de l’Hospital Ruiz de Alda de Granada van anar un home de 52 anys amb un tub cilíndric d’acer al penis, segons sembla com a part d’una pràctica sexual, que li havia causat una important inflamació de l’òrgan sexual, han informat avui a Efe els bombers.

Davant la impossibilitat de tallar el cilindre, d’uns dos centímetres de diàmetre, quatre mil·límetres de gruix i una mica més de cinc centímetres de longitud, els facultatius van sol·licitar ajuda als bombers a fi d’evitar l’amputació del penis, que estava estrangulat dins del tub, cosa que impedia que baixés l’erecció”.

Deixeu-me que comenci aquest post amb un crit: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Quin maaaaaaal!!!

Ja sé que hi ha molta gent que no veu bé riure’s de notícies com aquesta però:

  1. Ningú sap el nom d’aquest senyor.
  2. No s’ha publicat la seva fotografia que permeti que sigui identificar.
  3. Potser tot plegat és mentida.
  4. Si ets un gilitwitter et pots estalviar qualsevol comentari desitjant-me un destí semblant al d’aquest senyor si és que has llegit el tres punts anteriors.

En definitiva, quin mecanisme cerebral provoca la sensació de que es pot experimentar plaer ficant el petit calb per una canonada cilíndrica? En quin desafortunat instant hom veu determinat sex appeal en un tub d’acer amb lo maques que són les canonades de cobre cromat?

Estic corprès. Ha dit ja alguna cosa l’Associació de Fontaners de Granada? Deuen estar indignats amb aquesta violació. Suposo que a l’home ja li han prohibit l’entrada a qualsevol ferreteria. Només espero que si ve com a turista a Barcelona no visiti el Servicio Estación del carrer Aragó.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “L’eròtica d’una canonada
  1. Oriol López ha dit:

    Que aquesta notícia corri per a que, si algú altre té una fantasia sexual similar, tingui en compte les possibles conseqüències…

  2. anadalg ha dit:

    Molt curiosa la notícia, el món no deixarà mai de sorprendre :)

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: