Belén Esteban + Interviú = Primperán

Llegit a El Periódico:

Belén Esteban vuelve a protagonizar una portada de Interviú. Y ya van cuatro. En esta ocasión, se convierte en abanderada del movimiento gay y posa desnuda cubriendo su cuerpo con la bandera del colectivo en gasa transparente.

«Los gais siempre me han querido; estoy para lo que necesiten», declara la estrella mediática, espléndida en un reportaje de 12 páginas.

La ex de Jesulín de Ubrique confiesa que ha votado al PP, aunque asegura que le parece «fatal» lo que se ha hecho con la ley del matrimonio gay y califica de «vergonzosas» las declaraciones del obispo de Alcalá, quien dijo que la homosexualidad se puede curar con terapia.

En el reportaje habla también de sus preferencias sexuales. «Nunca he estado con una mujer. Tengo las ideas muy claras y sé que no me va, aunque no lo haya probado». Esteban asegura que le queda mucha cuerda: «Algunos llevan 12 años diciendo que mi carrera está acabada, pero mírame». Ahí están las fotos.

La prima de risc pels núvols. Guindos demanant el rescat. L’Adelson buscant un lloc on ficar les ruletes. La Leticia Sabater que amenaça amb tornar. I ara… la “princesa del pueblo” portada d’Interviú! Si us plau, el darrer que apagui el llum i tanqui el gas! Això ja és insuportable!

Aquesta votant del PP ara se suma a la causa solidària i dóna suport al col·lectiu homosexual. Calia? Pel moviment gai és evident que no. Per a ella és evident que sí.

Resulta ben curiós que sortir en pilotes a l’Interviú és el millor estímul per aquelles celebritats que ja no tenen mercat. Que ja no surts a la tele el que t’agradaria? Res, cap problema. Ensenyes cuixa i/o pit i ja tens per pagar unes quantes factures. Interviú és la ONG profamososquejanolosóntant. Ai, quin país! 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Belén Esteban + Interviú = Primperán
  1. Oriol López ha dit:

    Com podem creure’ns que algú defensi de debò la causa gai, si admet que vota PP? Una mica de coherència!

  2. yeagov ha dit:

    No creia en la fi del món però començo a pensar que si Belén Esteban apareixerà al Interviu i torna Leticia Sabater és que al món li quedan quatre telenotícies, o almenys fins el desembre. Aquesta conjunció d’astres malignes no pot significar res més.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: