Leticia Sabater reloaded

S’han esgotat ja els Interviús? Han hagut cues als quioscos? Ha semblat la sortida d’un nou iPhone? Ei, que és “el mite eròtic dels 90” segons assegura el becari que signa aquesta informació. Leticia Sabater, con “mucha marcha”. Una noia incapaç de distingir la polisèmia dels sinònims i que va desconstruir el que els nens del 90 aprenien a l’escola. Una periodista (?) que muntava baralles als platós amb actors tan dolents que, quan es fotien de mastegots, tenien greus problemes per evitar riure. La que enregistra un vídeo i el penja a YouTube, suposadament per buscar parella. Una cantant (?) capaç d’interpretar temes que haurien de merèixer l’atenció de l’Audiència Nacional per apologia del terrorisme… intel·lectual (Soy tu colegui Leti y te voy a enseñar una nueva forma de bailar el Leti Rap. Podrás vacilar y te podrás quedar con todos los coleguis de tu misma edad. Ponte una gorra para empezar, y cálzate unas Alpe guay guay de verdad. Tronquis y coleguis vamos a rapear esta super marcha que te va a molar). Una compositora (?) que reivindica ser la coautora d’una cançó anomenada Polos opuestos i que té una lleugera semblança amb Opposites atract de Paula Abdul:

Parece que ya nunca nos ponemos de acuerdo

Baby seems we never ever agree

Yo me lo tomo en serio y tú a la ligera

I take things serious, And you take ‘em light

Yo me acuesto temprano y tú siempre de fiesta

I go to bed early, And I party all night

Me gusta el silencio, adoro los gritos

I like it quiet, And I love to shout

Mite eròtic dels 90 o paradigma de la mediocritat sublimada per la televisió i la seva addicció per tot allò que transpiri extravagància? 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “Leticia Sabater reloaded
 1. yeagov ha dit:

  Segurament aquest becari responsable d’escriure que Leticia era un mite eròtic dels 90 era un nen els anys 90 i va quedar traumatitzat després d’escoltar el crit “con mucha marcha”. Era necessari que Leticia Sabater tornés?

 2. Oriol López ha dit:

  Això que “ha sido sorprendida en aguas del Mediterráneo”, no sé la sorpresa on és. Ella, a la foto, no en fa gaire, de cara de sorpresa.

 3. yeagov ha dit:

  Oriol, tens raó, està mirant a la càmera directament i no és cara de sorpresa la que té sinó de conformitat. Caldria saber quant ha cobrat per posar davant la càmera.

 4. Julian ha dit:

  Tot això es publicitat !

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: