Pepe Reina: humor Cruzcampo

Hi ha una figura que detesto profundament en totes les bodes (bé, potser hauria de de dir que detesto totes les bodes, però això és un altre tema). Aquesta figura és la de l’autoescollit graciós. De tota l’amplia varietat de pesats, aquesta és la més molesta. Que com es detecta a l’autoescollit graciós? En primer lloc, notaràs que té una immensa capacitat per memoritzar acudits. El seu projecte vital, de fet, es basa precisament en aquesta disfunció. Suposo que el que vol és que la gent asseguri en el seu funeral que era molt i molt graciós i que se sabia molts i molts acudits. Ai, quina gràcia!

També distingiràs a l’autoescollit graciós perquè és el primer en riure els seus acudits. Mig segon després d’explicar-los trenca a riure en un procés de dramatúrgia barata que sovint es torna patètica. Aquest nen adult se sent amb l’obligació de fer riure i, sovint, es tracta d’un greu error d’atribució perquè no sol gaudir d’aquest mecanisme d’intel·ligència. Ben al contrari, els seus intents de repartir la seva comicitat ratllen el que permet el codi penal.

Doncs bé, la selecció espanyola compta a les seves milionàries (i, en ocasions, borratxes files) amb una d’aquestes figures que s’autoescullen com a graciosos oficials. M’estic referint a Pepe Reina, una mena de nen adult que se sent dipositari d’una missió ben estranya: fer de bufó de les celebracions. Potser és una manera com una altra de guanyar-se el sou (perquè jugar, el que es diu jugar, no és que jugui molt). A aquest nen adult l’únic que li falta és cridar: mira, mira el que faig, tècnica que fan servir els nens quan volen captar l’atenció. En definitiva, sembla que la discreció comença a ser un valor en crisi i que autoescullir-se com a graciosos animafestes té un mercat il·limitat en aquest país. I és que el nacionalisme espanyol ahir va gaudir del seu botellón subvencionat a la Cibeles. Beneïda hipocresia.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
2 comments on “Pepe Reina: humor Cruzcampo
  1. Oriol López ha dit:

    Necessitem seleccions catalanes ja!
    Us recomano fer un cop d’ull a La selecció espanyola també ens roba

  2. Tomàs ha dit:

    Crec que hi ha molts tics en la selecció espanyola que estan de més, que són frikis, des de la locució d’alguns periodistes, fins el senyor Reina.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: