Una imatge. No cal més.

ImageFotografia: Chris Jordan

No fa pas gaire en Tomàs ens va obsequiar amb un article sobre un nou continent de plàstic. El post m’ha vingut al cap després d’haver vist aquesta fotografia d’un albatros farcit d’objectes de plàstic.

Impactant, oi?

Crec que una imatge com aquesta pot fer més que tota la caríssima propaganda de conscienciació que  sovint es fa des de les institucions.

Tonilog

Quan a l’institut es trencava un termòmetre, fèiem una festa a la caça de les gotetes de mercuri; però podeu estar tranquils: en trencàvem pocs, perquè aquella era una educació de Crist i Franco a la paret, de pupitre, pissarra i cal·ligrafia, on el laboratori era només el premi per portar-se bé. Hi anàvem, doncs, poc, al laboratori, certament. Confesso formar part del fracàs escolar d’altre temps: la meva lletra és il·legible, el guix em fa al·lèrgia i m’encanten les cuinetes al laboratori, i sobre Franco i el Crist penjats, doncs bé, Què voleu!, no cal que en parlem…

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Una imatge. No cal més.
  1. Oriol López ha dit:

    Una imatge impactant.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: