Necessito més sushi

Restaurant xinés. Aromes de wok. Un televisor encès. El volum a zero. Subtítols de teletext. Una choni i un addicte al gimnàs dins d’un jacuzzi. Abraçades, petons, llum de peli dolenta de dissabte per la tarda. Tornem al plató. Un enorme cor al terra. Presentadora de disseny. La mateixa choni, la mare de la choni, algú que crida, nengs de castefa. Pensaments escrits, paraules que desfilen, ximpleries i estereotips. Algú que plora. Choni massa maquillada, massa cridanera, massa superficial, massa prescindible. Addicte al gimnàs i al mirall. Massa idiota, massa narcicista, massa prescindible. Quina merda és aquesta? Qui veu aquests programes? Que algú canviï el canal. O millor encara: que algú apagui la tele. Aquest no és el meu país. Aquesta no és la meva tele. Necessito més sushi. 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Necessito més sushi
  1. Oriol López ha dit:

    Quan vaig a menjar a un restaurant on ofereixen menjar típic d’un altre país m’agrada si hi ha música ambiental o la TV posada que sigui del país en qüestió, per facilitar el viatge mental. Una de les coses que menys m’ha agradat ha estat les ocasions en que m’hi he trobat música ambiental “occidental” o un TV espanyola amb el programa escombraries de torn i he pensat: per això em podria haver quedat a casa!

  2. Tomàs ha dit:

    No m’agrada gens que en els restaurants i haig tele. Quan vaig a un restaurant el que menys desitjo és perdre el temps mirant la tele. A un restaurant hi vaig per parlar, per estar amb qui estic i per escoltar.

  3. yeagov ha dit:

    Si hi ha futbol encara pot justificar-se però sopar veient un reality pot acabar treien-te la gana.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: