El LibreOffice, un dels millors paquets ofimàtics

LibreOffice

El LibreOffice, derivat del ja clàssic OpenOffice, és un dels millors paquets ofimàtics i una bona alternativa lliure i gratuïta al Microsoft Office de Microsoft. Està disponible en català i permet obrir i desar documents en diversos formats, entre els quals els de Microsoft Office.

Incorpora processador de textos, full de càlcul, programa per a presentacions, base de dades, etc. És molt fàcil d’usar, ve amb una completíssima ajuda i se’n poden trobar molts tutorials i manuals per la xarxa.

Amb aquesta eina no hi ha cap necessitat de piratejar il·legalment el Microsoft Office; si no voleu pagar una llicència de Microsoft Office, us recomano que no l’instal·leu il·legalment; simplement utilitzeu el LibreOffice en el seu lloc. Us el podeu descarregar legalment i de forma gratuïta des del Rebost de Softcatalà.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “El LibreOffice, un dels millors paquets ofimàtics
  1. Tomàs ha dit:

    Sembla i segur que ho és una nova eina que ens facilitarà la feina. A més, en català!

    • Oriol López ha dit:

      És un producte ja molt perfeccionat amb l’experiència prèvia de l’OpenOffice del qual deriva. Jo crec que, si Microsoft es posés dura amb el tema de les llicències, molts dels que ara tenen un Microsoft Office “pirata” es passarien al LibreOffice sense pensar-s’ho dos cops. Els serviria per a fer el mateix, sense haver de pagar cap llicència, i sense d’haver d’incórrer en cap il·legalitat. Gràcies, Tomàs, per comentar.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: