The newsroom

El proper mes Canal + començarà l’emissió d’una sèrie anomenada THE NEWSROOM que recomano amb totes les meves forces. El seu autor és l’Aaron Sorkin, guionista i dramaturg, responsable també de la sèrie El ala oeste de la Casa Blanca.

L’acció de The newsroom se centra en la cadena de notícies ACN i el seu protagonista és Jeff Daniels. Compta també amb el treball de Sam Waterston, Emily Mortimer i Olivia Munn.

La sèrie té humor, tracta notícies reals, aprofundeix en la vessant ètica del periodisme i és molt crítica, tant amb el partit demòcrata com amb el Tea Party. És una d’aquelles sèries que aconsegueix moments televisius realment sublims i que enganxa des del primer capítol. En definitiva, si t’agrada el món del periodisme i de la televisió. aquesta sèrie t’encantarà. Podríem dir, salvant les distàncies, que és el Lou Grant (mítica sèrie) de l’inici de segle.

Per acabar, t’aconsello que miris el vídeo a partir del minut 3:14. El protagonista explica per quina raó els Estats Units ja no són un gran país. Brutal!

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “The newsroom
  1. elbixo ha dit:

    El discurs és colpidor. I emparat en dades veritables, suposo. Així doncs, suposo que ja va essent hora que caigui el mite que aquest bon senyor desmunta a base de fets irrefutables i que encara avui està tan estès al món.

  2. Oriol López ha dit:

    Bons programes com aquest fan que encara pagui la pena de veure la televisió.

  3. jaumepros ha dit:

    Serà qüestió de veure-la …quan la facin en obert (o per uns altres mitjans).

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: