La Vanguardia, 130 anys llepant culs

Via una piulada del senyor @jofesan he trobat aquesta interessantíssima vídeo-recopilació de portades, articles i paràgrafs del mitjà estrella del Grupo Godó. Que La Vanguardia és el mitjà giracamises per excel·lència no és pas cap primícia, però trobo que aquesta breu compilació pot ajudar a fer-ho veure a qui encara no en desconfiï prou. VNG

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “La Vanguardia, 130 anys llepant culs
 1. Un Ganxó ha dit:

  A la meva edat, ja res no m’estranya. Per a mi aquest pamflet al qual anomeno “la desvanguàrdia”, sempre m’ha fet fàstic i repugnància llegir-lo. No he volgut mai plegar-me als seus desigs de llegir en castellà. És clar que abans no hi havia premsa escrita en català, però total, pel què ens havien d’explicar… si tot era manipulat… vaja com avui, si bé avui tenim l’avantatge d’internet on el lector curiós s’assabenta de moltes coses. Per exemple i no anem més lluny: TV3, feu i casal de CiU des de sempre, i més avui que aquell partit ens ha posat dintre de l’olla al PP, els seus telenotícies només poden enganyar aquell babau (amb totes les paraules) que només llegeix i mira futbol, perquè ens el donen pel broc gros, com Cat Ràdio i RAC1.
  Els telenotícies de TV3, al seu primer bloc cada dia comencen amb madrit i en rajoi, passen a l’U.E. i de retruc parlen de CiU, només de CiU. Seguidament ens traslladen a Síria, ah!! I a parlar de qualsevol tema que es refereixi a Barcelona, perquè és clar, parlant de Barcelona, és parlar de Catalunya. Això em fa recordar aquell any en que en la construcció del TAV el esvorancs es produïen un darrere l’altre, a rodalies els trens no funcionaven i per postres, Barcelona patí l’apagada elèctrica més gran de la seva història. L’omnipotent Mas, el de CiU, llavors a l’oposició (TV3 d’aquells dies) va exclamar com a sentència que m’ha quedat gravada: Catalunya s’enfonsa!!!!. O sigui que no cal parlar de Catalunya, parlant de Barcelona ja n’hi ha prou.
  Doncs bé, què voleu que us digui, que qui ha muntat aquest vídeo, ho ha fet amb tot l’encert del món i l’agraeixo que hagi tingut la gosadia de fer-ho. Ah! I què me’n dieu de l’actual director d’aquell pamflet, un tal Antich i del seu Editor un tal Sierra, això del cul, els deu ser molt familiar.
  Tornant a TV3, és una televisió pública, pagada amb els impostos dels catalans, llavors pregunto quan hi veieu sortir opinions o manifestacions d’altres partits polítics que no siguin PP i CiU, fora de que el tema a tractar comporti un seguici de comentaris per part dels partits marginats i que l’Ens no pugui ometre publicar.
  Acabo preguntant: A qui vendrà els pamflets aquest grup “llepaculs”, si mai obtenim la cobejada independència ??. Per a mi, que se’n vagi a fer punyetes, s’ho mereixen per llepaculs. No hi ha res que duri eternament.

 2. Oriol López ha dit:

  Des de fa ja molts mesos, quan agafo el tren pel matí em trobo a tots els seients de cada vagó un exemplar de La Vanguardia per “cortesia de Rodalies de Catalunya”. Quan manquen diners per a la Sanitat i per a l’Ensenyament, quant ens deuen estar costant tots aquests exemplars? I, per què sempre aquest diari i no un altre, no hi ha més diaris a Catalunya?

 3. Un Ganxó ha dit:

  Poc després de que comencessin les dràstiques retallades del “govern dels millors”, el Grup Godó, Vanguardia, TV8 i RAC1, van rebre de la generalitat més de dos milions d’euros per uns espots institucionals a la seva cadena televisiva i per falques radiofòniques a la seva ràdio, eficàcia dels quals poso en moltíssim dubte. Mentre, nosaltres anem patint les retallades bestials i ells, els del govern, fan contents els seus mecenes amb càrrec a les nostres esquenes. Amb això vull dir i suposar que el lligam entre govern i grup Godó deu ser estretíssim. D’aquí que l’articulista hagi titllat molt encertadament que és un diari, ara un grup perquè ho és, que com els penells gira segons bufa el vent, si bé en el seu cas, a favor sempre d’aquell que mana. Per tant no és d’estranyar que als trens només hi hagi exemplars de les seves publicacions. Una altra forma molt subliminal de manipulació.

 4. Tomàs ha dit:

  Serà interessant estudiar i seguir el paper de La Vanguardia si el procés nacional de Catalunya segueix endavant i la societat civil reclama a la classe política que faci passes cap a la independència.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: