El dia després

Es veia venir. El dia després van bordar els gossos. I es van dutxar amb tòpics. I van manipular. I van insultar. Ho han fet sempre. No oblidem que Espanya és l’únic país on va triomfar el feixisme. I es nota. Què tal si canviem les fotos i deixem les paraules? No té tot més sentit?

“El nacionalisme, com tota doctrina col·lectivista, no obeeix l’opinió pública, sinó que la imposa. Lenin, Mussolini i Hitler van crear una opinió opinada i la van imposar, justament perquè no els importava la llibertat”. FEDERICO JIMÉNEZ LOSANTOS.

‘Charnegos a mogollón: Una masa inculta, aborregada y adoctrinada” ALERTA DIGITAL

“No hi ha res més agraït i que cohesioni més un grup humà, sobretot si està format per gent ignorant, que compartir enemic, la versió malèfica d’un sant patró”. VICTORIA PREGO

“El clam al carrer no sempre és el clam del carrer, sinó el dels seus senyorets. El que va passar ahir, just en un moment en què a Espanya no estem per gaires festes, en absolut és fruit de l’espontaneïtat social. Els nacionalistes –l’origen de totes les catàstrofes que ha patit Europa– tensen la corda. Estem acostumats. No passaran!”. JESÚS FONSECA

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “El dia després
 1. Maria Boix ha dit:

  Totalment d’acord amb tu. ·Es pensen que som com ells i no és així. A mi no m’ha adoctrinat ningú, sempre m’he sentit catalana i he esperat la llibertat, de petita no entenia perquè érem a Espanya, més tard m’hi vaig resignar i ja fa temps que espero que la LLIBERTAT arribi. Són tan ignorants que no veuen que amb insults i amenaces cada vegada serem més. A més, de cara a l’exterior, estan quedant molt malament. Ja n’hi ha hagut que han canviat de camisa i n’hi haurà més…

 2. Tomàs ha dit:

  Des de fa dècades que hem de sentir totes les gràcies que diuen de nosaltres. Tot aixo es redoblarà a partir d’ara, hi haurà premsa i polítics que intentaran fer por, amenaçar, intoxicar, treure-li importància al que en aquí passa… No hi ha solució.

  Hem de fer el nostre camí i no parar gaire les orelles!

 3. Oriol López ha dit:

  Alguns espanyols estan donant una imatge lamentable al món. Un motiu més per no voler pertànyer a Espanya.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: