El #25N jo també ho vull tot

No en tinguin cap dubte. I que sàpiga qui ens roba, estafa i assassina (i a sobre ens fa callar) que no m’enredarà pas ni amb una ni amb mil estelades. Sabem qui són i sabem on són: al bàndol contrari. On sempre han estat i on sempre seran.

Amb tot això el que vull dir és que el 25N les classes populars només tenen una opció de vot útil, només una. Només n’hi ha una de vàlida, digui el que digui la premsa o els messies de faràndula. Perquè resulta evident que els partits endeutats fins al capdamunt amb els bancs no poden de cap de les maneres ser lleials al poble, ni tan sols als seus votants. Aquests partits, els “de sempre”, només són garantia de servilisme i docilitat envers els seus creditors, que són precisament els mateixos estafadors causants de la crisi que avui ens escanya. Curiosament, algunes d’aquestes formacions amb el cul llogat al banquer de torn pretenen fer-nos creure que són d’esquerres, que són l’alternativa a la femta política actual, i que com que ja tenen escons al Parlament, han de guanyar força per plantar cara a “la dreta”. Com si mai no haguessin governat, com si no haguessin estat vuit anys a la poltrona de la Generalitat tocant-se allò que no sona amb les dues mans. Doncs mirin, de ben segur que aconseguiran enredar moltes bones persones despistades que en veure un estel i quatre barres obliden de manera automàtica la història més recent. Tanmateix, amb mi no els funcionarà pas. I afortunadament, sé del tot segur que en aquest vaixell no hi viatjo sol.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: