La #wertgonya catalana

Estic astorat, escoltin; “flipant”, si ho volen dir en llenguatge planer. Resulta que ahir el Ministro Wert va decidir continuar endavant amb el seu pla per “espanyolitzar” la quitxalla catalana. Se n’adonen? Som davant d’un fet que pot passar a la Història. Un fet gairebé únic, inimaginable; una situació que ningú no podia preveure de cap de les maneres: un ministre del PP que fa mans i mànigues per acomplir una de les seves promeses. Encara no sé si creure-m’ho.

De tota manera, m’entristeix haver-los de comunicar que encara no he rebut cap petició oficial de part del Gobierno de España per tal de fer servir el temari de “Españolización para la ciudadanía” que vaig proposar fa unes setmanes. Pensin que el cediria de manera gratuïta, així no caldria tocar ni un euro de l’erari públic.

 

També voldria deixar clar que en cas necessari, estic totalment disposat a redactar un full de ruta per a aquells polítics de primer i segon ordre que no fa pas gaire asseguraven ser sobiranistes o si més no, autodeterministes. Perquè no sé si s’han parat a pensar-ho, però les eleccions van ser el dia 25 de novembre, i avui resulta que ja som a dia 5 de desembre i aquí ningú parla de cap consulta ni de cap referèndum. En canvi, als “nostres” polítics els ha mancat temps per sortir a la palestra a fer-se els indignats per les intencions (avisades i preavisades prèviament, hi insisteixo) d’un Ministro a qui, si realment ho volguessin, podrien convertir en algú tan rellevant per al nostre país com el ministre de medi ambient de Zimbabwe.

És per tant això últim, si els he de ser sincer, el que més m’espanta de tot plegat. M’esparvera totalment el fet que els “nostres” polítics continuïn amb la mateixa actitud de súbdits empipats, de vassalls indignats, que han mantingut des de fa 300 anys fins al dia d’avui. ¿Que no se suposa –programes electorals en mà– que l’autodeterminació va a arrasar a les urnes? Doncs a què coi esperen, aquests badocs? Per què no deixen de mirar de quin color és la merda que caga Madrid i es posen a pencar en la direcció que els va marcar el poble? Em sembla que jo sé la resposta, benvolgudes i benvolguts, però abans de dir-la de l’alçada d’un campanar i exposar-me a que em tanquin el bloc per injúries, calúmnies i difamació, em sembla que m’estimo més callar-me-la.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “La #wertgonya catalana
  1. Oriol López ha dit:

    L’electorat està expectant que CiU compleixi la seva promesa electoral. Aviat veurem si tenien raó els que deien que no ens en podíem refiar, o els que apostaven per donar-los, malgrat les retallades que havien impulsat i el fracàs de la seva proposta de pacte fiscal, un nou vot de confiança.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: