El sexisme digital i @Zinio

Fa un parell de dies em van enviar un val de vuit euros per gastar a Zinio i com que feia temps que no llegia cap revista en format digital, vaig decidir fer-lo servir.

No sé si ho coneixen, això del Zinio. És una botiga on line de revistes amb aplicació per a tablets, mòbils i escriptori. O sigui que el que comprin allà ho podran llegir, bàsicament, al dispositiu que els roti de la pebrotada. A més, funciona veritablement bé, i tot i que trobo que les revistes haurien de tenir un preu encara més baix, el cert és que la qualitat i la resolució dels documents és força, força bona. Els ho recomanaria, mirin què els dic, si no fos per uns detalls dels quals vaig adonar-me ahir.

Perquè resulta que mentre estava fent el pipa entre el contingut del web de Zinio, vaig veure dues categories de revistes que immediatament van cridar-me l’atenció: “dones” i “masculines“. I ara! —vaig pensar —a la secció de “dones” potser hi ha senyores a pèl, i a la secció de “masculines” potser hi ha mascles despullats? Doncs sí que filen prim, aquesta gent! Però malauradament, aquest no fou el cas (bé, no del tot). Mirin vostès mateixos què hi ha en cada secció i parin, si us plau, especial atenció a les subcategories de cadascuna.

Aquí tenim la secció de “dones“:

I aquí, les “masculines“:

Uau! Tot això em va deixar perplex, sincerament. Han vist les subcategories? M’agradaria fer especial èmfasi en les de “aliments i cuina”, “famosos i xafardeig”, “família i paternitat” i “decoració d’interiors”, pel que fa a l’apartat de senyores, i en les de “adults”, “automoció”, “caça i pesca”, “esports” i “noies”, pel que fa al de senyors. Tot plegat, molt de l’estil del Jau, tú mujer. Tú casa,  cocina y cuidar niño. Yo macho. Yo ir en coche a matar animal y luego venir a ver fútbol y fornicar.

La vessant positiva és que si mai decideixo fer una enciclopèdia il·lustrada, ja tindré imatges per a l’entrada “Estereotips sexistes que foten un fàstic descomunal“.

 
Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “El sexisme digital i @Zinio
  1. yeagov ha dit:

    El Jueves és una revista femenina?
    Haurien encertat més classificant les revistes per tema.

  2. Oriol López ha dit:

    Nous mitjans i noves eines però amb idees cavernícoles…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: