Junts ho farem possible!

ANCLa legitimitat està per sobre de les lleis injustes. Així s’explica al vídeo següent, Junts ho farem possible, de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana):

Junts, podem!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Junts ho farem possible!
 1. Un ganxò ha dit:

  Si voleu que us digui la veritat, en la meva opinió, el què diu el vídeo no serà possible fins que no fem descavalcar CiU del cavall, o que es desempalleguin d’UD per sempre, altrament ens veurem immersos en corrupcions i possibles intents per part d’ells de fer un pas enrere .No hem d’oblidar allò que va dir ahir la Ortega, d’encarrilar un diàleg amb espanya, cosa que fa pensar que donen crèdit a les posicions dels sociates. Això per una banda, però per l’altra cal no menysprear allò que va dir, o aquella amenaça que va deixar anar l’impresentable del ministre d’interior l’altra dia, que podria ser letal per a nosaltres i per a la tasca de dur a terme el nostre somni. Per acabar, no hem d’oblidar que en Mas, no és solament en Mas, sinó que que hi ha un Duran al seu darrera.

  • Oriol López ha dit:

   Realment, la presència d’en Duran resta credibilitat al projecte independentista de CiU. Gràcies per llegir-nos i per comentar, Ganxò, o Jordi, acollint-me al permís que ens vas donar l’altre dia als que llegim els teus comentaris d’adreçar-nos a tu pel nom de Jordi.

 2. Un ganxò ha dit:

  I tant que et dono permís per a que em tracteu com a Jordi.
  Et diré més. Al proper article, canviaré el meu àlies, i posaré el meu nom de pila.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: