El diari ABC i les seves experiències lisèrgiques

BPugqCCCYAAz8fm.jpg-large

En els darrers mesos s’ha notat una certa competència entre les portades de la caverna. El cas Bárcenas ha provocat que El Mundo escombri en l’apartat de repercussió mediàtica. Tanmateix, la resta de capçaleres s’esforça per no quedar enrere. Mister Marhuenda i el seu còmic La Razón han demostrat moltes vegades una innata capacitat per menysprear a col·lectius com el dels indignats, el dels joves estudiants o el dels independentistes. La Gaceta ens va obsequiar la setmana passada amb la fotografia d’un torero subjectant-se els testicles. I ara és el torn de l’ABC. Des de que vaig veure la portada que us adjunto em pregunto: funciona bé la màquina de cafè de la redacció? Segur que les càpsules de la Nespresso no estan adulterades? Canviaran en poc temps les lletres ABC de la seva capçalera per les de LSD, PCP o MDMA?

éxtasisLa fotografia  de l’esquerra correspon a una pastilla d’èxtasi. Trobeu moltes diferències?

Si busqueu informació sobre el famós compost d’aquestes pastilles, l’MDMA, us dirà que causa un efecte vigoritzant, eufòric, calidesa emocional i distorsió en la percepció del temps i de les experiències tàctils. Dit d’una altra manera: fatxa passat de voltes i extremadament content per l’EPA que es pensa que viu en ple franquisme i que com a màxima experiència tàctil té la de tocar els pebrots a tots els que no pensen com ell. Ai, amics! Tot té una resposta en aquesta vida!

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “El diari ABC i les seves experiències lisèrgiques
  1. Oriol López ha dit:

    Ara s’entén tot…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: