Imagina un gratacels sense ascensor. #MarcaEspaña

inTempo

10-05-12.4

Imagina que ets constructor. Imagina que vols edificar un gratacels. Què es el primer que busques? Suposo que finançament.

Imagina que ets arquitecte. Imagina que et proposen construir un gratacels. Què és el darrer que t’oblidaries en un edifici de 200 metres i 47 plantes? Suposo que l’ascensor.

Ara imagina que en un inici el finançament estava a càrrec de Caixa Galícia i que, més tard, aquesta responsabilitat va recaure a la Sociedad de Gestión de Activos de la Reestructuración Bancaria (Sareb), també anomenat “banc dolent”. D’altra banda, imagina que amb el munt de problemes i canvis de plànols a algú se li ha oblidat redissenyar el projecte per tal què hi hagi espais per ascensors.

Dit d’una altra manera, imagina un lloc anomenat Benidorm (paradigma de l’especulació urbanística i l’absència més flagrant de respecte vers la costa i el medi ambient) amb un monstre de formigó que està ofegat de demandes, embargaments i reclamacions i que, per a més ridícul, no té ascensors. És això la famosa Marca España?

https://www.youtube.com/watch?v=PIq1bSFjjvk&feature=player_embedded

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Imagina un gratacels sense ascensor. #MarcaEspaña
  1. Antoni Alcázar ha dit:

    Gratacels sense ascensors, trens d’alta velocitat amb seguretat dels de carbó, bancs rescatats que donen guanys, atur immoral, govern inútil… Entenc taant els de Gibraltar que fins i tot em fan enveja.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: