Els secrets dels nostres arbres i plantes

Herbari. Viure amb les plantesAquests dies he descobert un llibre fascinant,  Herbari. Viure amb les plantes (2012) d’en Daniel Climent i en Ferran Zurriaga, que parla d’alguns dels arbres i plantes més habituals de les nostres contrades i ens en descobreix algunes característiques peculiars, el seu origen, els seus diversos usos i aprofitaments al llarg del temps i algunes referències significatives que a aquests arbres i plantes s’han fet des de la literatura, les cançons i les dites populars.

I tot això fet amb una prosa àgil i amena, molt bona de llegir.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: