Aprendre llengües de forma fàcil i ràpida

Imatge del vídeo Tallers Aprenem 2013

Imatge del vídeo Tallers Aprenem 2013

Cada dia fa més falta poder-se expressar de forma fluïda en diverses llengües.

Ja ho deia ara fa anys en Vicent Partal a un clarivident article: El futur ja no serà mai més monolingüe.

Les noves maneres d’aprendre llengües com la innovadora i divertida metodologia dissenyada per Aprenem que utilitzen als tallers gratuïts basats en l’intercanvi lingüístic que realitzen a diverses poblacions de Catalunya fan més fàcil i ràpid aprendre una nova llengua.

Aprendre una llengua als tallers Aprenem no té cap cost econòmic per a l’aprenent, ja que els tallers es fan a espais públics, com biblioteques i centres cívics, i es basen en l’intercanvi lingüístic i les mateixes persones que aprenen una llengua són les que n’ensenyen a canvi una de les que saben.

Ara mateix, als tallers Aprenem, s’hi estan aprenent, entre d’altres llengües: català, castellà, eusquera, portuguès, francès, italià, anglès, xinès, àrab, alemany, rus i esperanto.

Al vídeo següent ens expliquen ells mateixos com són aquests tallers i quins en són els beneficis:

Bon aprenentatge!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Aprendre llengües de forma fàcil i ràpida
  1. Julian ha dit:

    Reblogged this on Para mis amigos… Blog and commented:
    El sitio web http://aprenem.blog.cat/
    És un proyecto integrativo, sin costo, multicultural, que hace servir técnicas básicas y efectivas para aprender a habalar idiomas, permitiendo la interrelación cultural, y que tiene la aprobación de la Generalitat de Catalunya, són los proyectos en los que creemos, que generan bienestar, nos enseña que en el fondo no somos tan diferentes, y que cada cultura tiene mucho que aportar y enseñar, además una lengua tiene un valor añadido, que resume vivencias, luchas, supervivencia e interrelación con un un medio ambiente determinado, Les invito a escuchar el video, tiene caption para los que no hablan catalán. Pero de ello se trata no ? de entendernos en diferentes lenguas. Como siempre Gracias Oriol por tus excelentes post, que de vez en cuando te tomo prestados.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: