Del WhatsApp al Telegram

TelegramAl WhatsApp, el líder actual de la missatgeria instantània per a  telefonia mòbil li ha sortit un important rival, el Telegram, que potser acabi substituint-lo.

Què té el Telegram, amb una interfície i un funcionament molt similars al WatsApp, per poder-ne fer perillar el lideratge?

Alguns dels avantatges del Telegram:

  • Telegram és gratuït, mentre que WhatsApp costa  0,79€/any.
  • Telegram amplia el nombre de persones que podem tenir en un grup, del màxim de 50 que teníem amb WhatsApp a 200 amb Telegram.
  • Telegram, a més a més de les versions per a telèfon mòbil, té també versions per a PC (Windows, Mac i GNU/Linux).
  • Telegram millora la confidencialitat, ja que, a diferència de WhatsApp, els missatges utilitzen robustos sistemes d’encriptació per evitar ser interceptats per tercers.
  • Telegram és programari lliure, la qual cosa en facilita l’estudi del codi i la millora constant, el desenvolupament d’aplicacions derivades i la integració amb aplicacions de tercers.

Fins fa poc, Telegram tenia l’inconvenient que encara no tenia versió amb la interfície en català; ara ja en té: Telegram en català per a Android

I tu, encara fas servir el WhatsApp, o ja t’has actualitzat al Telegram?

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “Del WhatsApp al Telegram
  1. Aleix Cabrera ha dit:

    I un altre avantatge: el pots instsl·lar en tauletes digitals i per tant pots començar una conversa al mòbil al bus i seguir amb la tauleta al sofà de casa. :)

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: