La dèria del català

La dèria del català, de Rudolf OrtegaTot i els furibunds atacs que ha rebut el català, especialment els darrers 300 anys, i els funestos vaticinis dels que ja volien que llencéssim el barret al foc i així poder enterrar la nostra llengua, el català gaudeix d’una bona salut i d’una vitalitat que costa de comprendre i que molesta els que no han pogut encara acabar de matar-lo, malgrat tots els esforços que hi han esmerçat.

En Rudolf Ortega ens explica, al seu llibre La dèria del català, les raons que han permès al català de sortir-se’n de tots els embats al llarg dels segles i fa un pronòstic de futur optimista per a la llengua.

Però, com el mateix Rufolf Ortega diu, de tots nosaltres depèn que aquest bon pronòstic s’acompleixi.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: