Tripadvisor censura opinar en català, canviem-ho!

Petició via change.org a TripAdvisor

Posem fi a aquesta situació, signem la petició TripAdvisor: permeteu l’ús del català per escriure ressenyes i opinions, jo ja l’he signada!
Hi faltes tu!

TripAdvisor és un portal on es poden valorar serveis de restauració i hoteleria.

Me va cridar l’atenció l’absència de comentaris en català, fins i tot d’establiments ubicats a Catalunya. Un dia vaig decidir publicar-hi una valoració i me la van censurar, vaig rebre un correu on em deien “Lamentamos comunicarte que no podemos publicar tu opinión, ya que, por el momento, no contamos con la infraestructura para poder procesar opiniones en tu idioma” i em convidaven a fer-ho en “Árabe, Chino, Danés, Holandés, Inglés, Francés, Alemán, Griego, Indonesio, Italiano, Japonés, Coreano, Noruego, Polaco, Portugués, Ruso, Español, Sueco, Tailandés, Turco”.

No demanem una interfície en català, tan sols poder-hi escriure les nostres valoracions en català.

L’única infraestructura que cal per moderar comentaris en un idioma diferent del del moderador és el Google Translate, per saber si el comentari és pertinent o no. És una qüestió de sensibilitat i de voluntat, no pas d’infraestructura ni de coneixement de la llengua.

Per acabar amb la censura del català al TripAdvisor, signa la petició i fes-la córrer!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: