El Torrente del Twitter

BvK4JL9IYAEdFC3

Ahir circulava per la xarxa una suposada piulada de la Carme Forcadell en format jpeg. I dic “suposada” perquè, com a piulada, gaudia d’un petit defecte: li sobraven 103 caràcters. Tot i que hi ha aplicacions que permeten escriure més de 140 caràcters (TweetBeeg, Twishort o TallTweets), no cal ser Grissom per veure que el to del missatge i el fet que aquesta piulada no aparegui al timeline de la Carme Forcadell, fan sospitar molt de la seva autoria.

Desconec qui ha realitzat aquest muntatge, però el que sí imagino és que no té més de 140 neurones operatives (al menys, les que serveixen per preparar una conspiració més o menys professional). I com el que em provoquen aquestes tàctiques de guerra bruta contra el procés català són ganes de plantar un bon pi, he decidit fer una recopilació de les millors pífies en lavabos. Al menys, si enviem a aquest Torrente del Twitter a cagar, sabrem quins serien els seus espais naturals.

chapuzas-bano-12_0

chapuzas-bano-10_0 chapuzas-bano-8_0

chapuzas-bano-7_0 chapuzas-bano-5_0 chapuzas-bano-3

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: