La importància de navegar en català

Configuració de la llengua de navegació al Firefox

Configuració de la llengua de navegació al Firefox

Definir el català com a llengua preferent de navegació permet que els cercadors tinguin en compte aquesta informació a l’hora de prioritzar els resultats de la cerca i que les webs que detecten la llengua de navegació se’ns presentin en versió catalana cas que estigui disponible.

No cal dir la importància que mostrar aquesta preferència als diferents proveïdors de webs i de serveis té per a que puguin valorar la conveniència de tenir una versió en català de la seva web i/o d’incorporar el català en els seus productes i en l’etiquetatge.

Amb el Catalanitzador de Softcatalà pots configurar en català el teu ordinador, llengua de navegació inclosa, amb uns pocs clics.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “La importància de navegar en català
  1. Gardènia ha dit:

    En català em va fer una santa dona,la primera carícia maternal, i en català em contà rondalles l’avi assegut al ascó de la llar pairal. En català em digué ses amoretes, la qui avui és mestressa del meu cor, i en català em donà l’últim adéu el pare quan li extingí la llum dels ulls la mort. En català han estat tendres i dolces les primeres moixaines del meu fill, i ara del català vols que renegui?… no ho aconseguiràs pas, no hi ha perill. Jo, penso i sento amb català, i tu voldries que en una estranya llengua m’expresses? un jorn fou nostra parla esclavitzada, però aquells temps no tornaran mai més!!! Gardènia. (auto desconegut)

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: