El fracàs escolar. Mal d’escola

Mal d'escola, de Daniel PennacMal d’escola (2008) és la versió catalana de “Chagrin d’école” (2007), un llibre autobiogràfic de l’escriptor francès Daniel Pennac que aborda el tema del fracàs escolar des d’una interessant i doble perspectiva, la del mal alumne que va començar sent i la del mestre del mals (i bons) alumnes en el qual es va acabar convertint.

Mal d’Escola ens permet d’entendre algunes claus que fan que un mal alumne ho sigui i què podem fer per ajudar-lo, explicat per algú que ho ha viscut en primera persona, que se n’ha sortit i que ha ajudat d’altres a sortir-se’n.

Una lectura més que recomanable per als principals implicats, alumnes, mares, pares i mestres. I, en general, per a tothom a qui interessi el tema del fracàs escolar i el món de l’educació.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: