Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula

Ovidi Montllor. Un obrer de la paraulaPer als que esteu interessats en la figura i l’obra del polièdric cantautor i actor valencià Ovidi Montllor, voldria recomanar-vos especialment-vos el llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, de Jordi Tormo.

El que fa singular i distingeix el llibre d’en Jordi Tormo d’altres llibres sobre l’Ovidi és el fet que es concentra en una de les seves facetes potser més desconegudes, l’Ovidi poeta.

Hi podem trobar una bona mostra dels poemes de l’Ovidi, més enllà dels que ja coneixem perquè els va convertir en cançons, referències als poemes d’altres autors que va musicar i un capítol dedicat a la seva estreta relació amb en Vicent Andrés Estellés.

Oriol López

 

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula
  1. rexval ha dit:

    Gràcies per la informació. Coneixia el llibre de Núria Cadenas sobre l’Ovidi, però aquest, no. Esperem ara que el PP se’n va a pastar fang del PV que se li done a l’Ovidi la importància que té i no que el tapen i oculten com si no haguera existit. L’ascens de Compromís posarà les coses al seu lloc.

    Salut

    • Oriol López ha dit:

      Sí, estic convençut que tard o d’hora s’acabarà reconeixent al País Valencià el valor de l’obra de l’Ovidi. Gràcies a tu pel teu comentari.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: