La revista de divulgació científica Mètode

Revista MètodeLa revista trimestral Mètode, que des de l’any 1992 publica la Universitat de València  amb l’objectiu d’acostar la ciència a la societat, s’ha convertit en un referent de la divulgació científica que es fa en la nostra llengua per la seva trajectòria i la qualitat dels seus articles.

Es pot accedir lliurement a la seva versió digital, a través de la web de Mètode, a tots els números a partir de l’any 1999 fins a l’actualitat. Pel que fa a la seva versió en paper, aquesta té actualment un tiratge d’uns 4.000 exemplars i compta amb uns 3.500 subscriptors.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “La revista de divulgació científica Mètode
  1. rexval ha dit:

    Moltes gràcies, Oriol, no en tenia ni idea. Mira el que fa una “catalana” – son pare és català c- de Ciudadanos-PP 2 insultant-nos als valencians. Rivera no crec que s’atrira a fer el mateix al Parlament de Catalunya. La pija Carolina ens ha dir “Aldeanos” però no de L’Aldea catalana sinó de pobletans. Ha ofés a molta gent. Diu que no vol que ací passe el que ha passat a Catalunya amb el nacionalismo salvaje o semblant.

    https://rexvalrexblog.wordpress.com/2015/07/07/ciudadanos-aldeanos-pijas-y-paletos/

    I jo que pensava que Jordi Caás era el que donava més canya des d’España on diu ella cridant que “No es castellano, es ESPAÑOL”. xE, QUE LI VA FALTAR CANTAR EL cAR’L SOL.

  2. Oriol López ha dit:

    Jo crec que el millor que es pot fer amb aquests “intelestuales” als quals al·ludeixes al teu comentari és ignorar-los i anar a la nostra, fent i recolzant la bona feina que fa gent com la que fa la revista Mètode que esmentava. Gràcies per llegir-nos i per comentar.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: