DE LA BANDERA

COC-LogoChange.org és la plataforma d’Internet més gran del món, i es basa en les peticions on line de gent de tot el món, que volen fer canvis de tota mena  en seva societat. Una de darreres  peticions ha estat d’una noia de Valladolid, que explica que a Espanya, quan participa en els Jocs Olímpics, només hi ha hagut dues dones que duien la bandera espanyola, i una d’aquestes era la infanta Cristina, avui dia imputada pels fets que tots sabem. I proposa a Mireia Belmonte, que sigui la propera abanderada espanyola en els Jocs Olímpics de Rio 2016, i demana la firma de qui hi estigui d’acord.

Les intencions d’aquesta petició són molt bones, augmentar el paper de la dona en l’esport, i per una esportista excel·lent. No obstant jo no firmaré aquesta petició, perquè crec que Mireia és catalana, i no espanyola,  l’equip olímpic espanyol me la bufa, m’importa que Catalunya tingui representació internacional, en tots els àmbits per si mateixa, i no  donar res a Espanya, que no agraeix  res de cap contribució des de Catalunya.

Mireia_Belmonte_GarciaJo no sé quin és el sentiment de la badalonina, respecte al procés sobiranista, ni la vull ficar en cap atzucac, per possibles represàlies. Mireia Belmonte ha de ser abanderada d’uns jocs olímpics, però  representant Catalunya,  i quan així sigui estarem tots amb ella i direm els versos de Jacint Verdaguer: “Oh bandera catalana abriga’ns fins a morir!”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “DE LA BANDERA
  1. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Plenament d’acord amb el vostre raonament

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: