M’esperaràs?

M'esperaràs?, de Carles AlberolaUns amics queden per sopar: en Rubén, l’amfitrió, la parella formada per la Raquel i en Jaume, i la Pilar, germana de la Raquel i a qui aquesta convida amb l’objectiu que conegui en Rubén, ja que els dos tenen en comú que els han deixat les respectives parelles i encara no han acabat de refer les seves vides. Durant la vetllada sortiran a relluir amors i relacions secretes entre ells, amanides amb bones dosis d’humor.

Us estic parlant de la comèdia M’esperaràs? de Carles Alberola, amb la qual va guanyar el 2013 el VIII Premi de Teatre Palanca i Roca – Ciutat d’Alzira,  i que va publicar el 2014 Edicions Bromera. Una lectura per passar una molt bona estona endinsar-se en el complex món de les relacions de parella i riure una estona. Us la recomano!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: