M’encanta la xocolata

"Chocolate", de Vanessa Lollipop, Flickr

“Chocolate”, de Vanessa Lollipop, Flickr

M’encanta la xocolata (de cacau), deixar-la fondre a poc a poc a la boca. Estic parlant de xocolata de debò, no de “xocolata” blanca ni de xocolata amb llet ni d’altres succedanis. Xocolata de sabor intens, pujada de cacau.

De les que he tastades fins ara, la que més m’agrada és la del 70% de cacau (amb menys cacau la trobo massa dessaborida i dolça, i amb més la trobo massa amarga) de la marca alemanya Moser-Roth, que es pot trobar amb facilitat i a preu assequible als supermercats de la cadena Aldi.

A més a més del plaer que proporciona menjar-ne, la xocolata és un aliment molt saludable, també és un bon neuroprotector i, contra el que de vegades es diu, sembla que no hi ha una relació entre el seu consum moderat i el sobrepès, sinó més aviat tot el contrari.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “M’encanta la xocolata
  1. Carme ha dit:

    Totalment d’acord Oriol! Ara, el dia que et vulguis donar un caprici de Déus, compra una rajola de la marca VIVANI (jo l’he trobada a una botiga del carrer València que es diu Bioespace) i gaudeixxxxxxxxxx

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: