Manual d’electrònica bàsica i tecnologia electrònica

Manual d'electrònica bàsica i tecnologia electrònicaManual d’electrònica bàsica i tecnologia electrònica (2004), del professor Roger Cabré Rodon, és un llibre que té l’objectiu de servir de suport als estudiants universitaris de les diferents carreres tècniques que cursen assignatures d’introducció a l’electrònica.

Fa una didàctica i alhora rigorosa aproximació als materials semiconductors que són a la base de l’electrònica actual, als principals dispositius electrònics actius (díodes, transistors bipolars i transistors d’efecte camp), als circuits integrats, als components passius (resistors, condensadors i inductors) i als circuits impresos.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with:
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: