Els secrets de les etiquetes

Els secrets de les etiquetesAl seu llibre Els secrets de les etiquetes, en Claudi Mans, químic, professor i divulgador científic, ens dóna les claus per poder desxifrar la informació que s’amaga darrere de les críptiques etiquetes que acompanyen la majoria de productes d’ús quotidià per tal que, llegint-les i interpretant-ne correctament la informació que contenen, puguem saber millor què comprem i què consumim.

Un llibre de lectura amena escrit en un llenguatge planer,  dirigit a un públic que no té per què tenir coneixements de química per poder seguir perfectament les explicacions que s’hi fan, que aclareix els conceptes i desmunta alguns mites sense fonament al voltant de les indicacions contingudes a les etiquetes.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: