Els secrets de les etiquetes

Els secrets de les etiquetesAl seu llibre Els secrets de les etiquetes, en Claudi Mans, químic, professor i divulgador científic, ens dóna les claus per poder desxifrar la informació que s’amaga darrere de les críptiques etiquetes que acompanyen la majoria de productes d’ús quotidià per tal que, llegint-les i interpretant-ne correctament la informació que contenen, puguem saber millor què comprem i què consumim.

Un llibre de lectura amena escrit en un llenguatge planer,  dirigit a un públic que no té per què tenir coneixements de química per poder seguir perfectament les explicacions que s’hi fan, que aclareix els conceptes i desmunta alguns mites sense fonament al voltant de les indicacions contingudes a les etiquetes.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia.

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia, Cultura i Societat

I tu, què en penses? Deixa'ns el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: