100 moments estel·lars de la ciència

100 moments estel·lars de la ciènciaAquesta entrada és per recomanar-vos, als que encara no el conegueu, un llibre que he estat llegint aquests dies: 100 moments estel·lars de la ciència (2015), de Pasqual Bernat.

Pasqual Bernat és historiador de la ciència, investigador del Centre d’Història de la Ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona i soci fundador de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica.

Al seu llibre ens porta de viatge a través del temps, aturant-se en alguns dels principals personatges i descobriments que han fet avançar la ciència, des de l’antiga Grècia fins a l’actualitat.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: