Notícies personalitzades amb Squid

Logo app SquidL’app gratuïta de notícies Squid (calamar), disponible per a Android i iOS, ens permet triar la llengua (el català hi està disponible des de l’octubre de 2016) i, mitjançant una sèrie de categories, les temàtiques de les notícies que ens interessen. I ens ofereix una selecció d’articles en la llengua triada procedents de diferents mitjans digitals,  amb els enllaços a les seves ubicacions originals.

Des de la Mediterrània ha estat, des de la disponibilitat de Squid en la nostra llengua, una de les fonts d’informació triades per l’equip de Squid, de la qual cosa no cal dir que n’estem molts contents.

Per a qui encara no conegui Squid, al vídeo següent en podem veure una presentació:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: