Vacances, lleure i Arduino

Arduino UNO

Arduino UNO, www.arduino.cc

A Vacances, lleure i robots deia que les vacances són una oportunitat per dedicar-nos a les nostres afeccions i/o per a engegar-ne de noves, i parlava en concret de l’afecció a la robòtica.  Un altre passatemps tecnològic  que també té molts adeptes és  la realització de projectes basats en l’Arduino, alguns també relacionats amb la robòtica, però no necessàriament.

La utilització de programari de codi obert que ha fet ha fet que Arduino disposi de programari gratuït adaptat a multitud de plataformes i necessitats, la publicació amb llicència Creative Commons de la informació necessària per construir-se un mateix la placa i/o adaptar-la a necessitats específiques de l’aplicació que se li vulgui donar, el seu baix cost, la disponibilitat de multitud de kits d’iniciació per aprendre a utilitzar-lo mitjançant la realització de diversos projectes pràctics, l’abundant documentació sobre el seu funcionament, programació i projectes com la que pot trobar-se a l’Arduino Blog, i el fet que moltes escoles estan utilitzant l’Arduino per a l’aprenentatge de l’electrònica i la programació, fa que cada cop hi hagi més i més persones que en coneixen el funcionament i utilitzen l’Arduino per a diferents projectes, tant dins com fora de l’aula.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: