La Botiga de Snap

Fa uns dies parlàvem de les snaps, una nova manera d’empaquetar i distribuir programari per a Ubuntu (i altres GNU/Linux), i dels seus avantatges a ‘Snaps, molt més que apps‘.

La Botiga de Snap, o “Snap Store”, és el centre de distribució per excel·lència de les snaps, el repositori central on els desenvolupadors pugen les seves snaps i on podem anar els usuaris a cercar la snap que necessitem i instal·lar-nos-la.

Anar a la Botiga de Snap per instal·lar-nos l’aplicació en lloc de fer-ho des del Centre de programari d’Ubuntu (o el repositori central de la distribució GNU/Linux que fem servir) té l’avantatge que sempre hi trobarem les darreres snaps i en les seves darreres versions.

Per saber-ne més, podeu consultar l’article Fresh Linux Applications On Demand.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: