Trajecte final

Trajecte finalTot i que Manuel de Pedrolo és de ben segur un dels nostres autors més llegits, la difusió de la seva obra hagué de patir la censura franquista primer, i l’ostracisme postfranquista després, per escriure en català i per no amagar les seves conviccions a favor de la llibertat i la independència.

Pedrolo és sobretot conegut com a novel·lista, especialment per Mecanoscrit del segon origen, que és la seva obra més coneguda, i per les seves novel·les policíaques, com Joc brut, però la seva prolífica obra abasta també altres gèneres com els contes, el teatre, la poesia o l’assaig.

Si encara no coneixeu els seus contes, us recomano especialment, si encara no l’heu llegit, Trajecte final, un recull de 7 contes que estic segur que us agradaran.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: