31 de març, Dia Internacional de les Còpies de Seguretat

World Backup Day

“World Backup Day”, www.worldbackupday.com

Avui, com cada 31 de març des de la seva institució el 2011, és el Dia Internacional de les Còpies de Seguretat, un dia dedicat a recordar la importància de la realització de còpies de seguretat periòdiques de les dades importants que tenim desades als nostres ordinadors i dispositius com mòbils o tauletes tàctils.

Massa sovint no ens en recordem de la realització de les còpies de seguretat fins que ja és massa tard, com quan se’ns ha mort el disc dur de l’ordinador on teníem aquell projecte en el qual portàvem tant de temps treballant i ara, per una cosa o per l’altra, feia ja molt de temps que no en fèiem còpies de seguretat.

Aprofitem el dia d’avui per fer còpies de seguretat i per recomanar a les persones que coneixem que també en facin.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: