Mòbils i tauletes en català

La guia dels aparells en català, de SoftcatalàTot i que, si ens volem renovar el mòbil o la tauleta tàctil, el més prudent potser sigui esperar-se a passades aquestes festes del consum i aprofitar les rebaixes de gener, de vegades és difícil resistir-se a la febre compradora d’aquests dies. Però la precipitació no és mai bona consellera. T’ha passat mai que et canvies el mòbil i, quan vas a configurar-lo, descobreixes que el model que t’has comprat no té l’opció de configurar-lo en català? Per evitar frustracions,  aquest és un tema que de vegades se’ns oblida i que cal tenir en compte a l’hora de triar-ne la marca i el model.

Softcatalà ha elaborat una utilíssima Guia d’aparells en català que ens ajuda a saber, abans de comprar-los, quins mòbils, tauletes, lectors de llibres electrònics, aparells de TV, etc, incorporen la possibilitat de configurar-los en català i ens conviden a participar-hi aportant informació de nous aparells i/o reportant qualsevol inexactitud que hi puguem detectar.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: