2019 a ritme de més d’un article setmanal

Estem finalitzant el 2019 a ritme de més d’un article setmanal, amb un total d’uns 4.000 articles des que vam començar aquest blog col·lectiu, l’any 2010.

Enguany hi hem estat participant, per ordre alfabètic, el Dídac López, l’Oriol López, la Sophia Blasco i el Xavier Lasauca.

Quan els bloguers i les blogueres fem coses junts, sempre apareixen sinergies: uns articles d’uns poden inspirar temes o articles als altres, potenciant la creativitat del conjunt; els lectors d’un bloguer o una bloguera poden també trobar d’interès i llegir els articles dels altres, incrementant tots el nombre de lectures i la visibilitat, etc. Finalment, tots acabem aprenent de tots: informació i coneixements, estils, tècniques, punts de vista, etc.

Han estat moltes estones barrinant i escrivint, i també moltes satisfaccions quan hem vist la bona acollida que els articles han tingut. Moltes gràcies, doncs, al Dídac, la Sophia i al Xavier per la seva dedicació i la bona feina feta, i a totes les persones que ens llegiu!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Arxivat a Ciència i Tecnologia
One comment on “2019 a ritme de més d’un article setmanal
  1. Moltes gràcies per les teves paraules, Oriol. Per a mi és un plaer continuar compartint coneixement a Des de la Mediterrània, al teu costat conjuntament amb la Sophia i en Dídac. Un agraïment també per a les persones que segueixen i llegeixen el blog!

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: